Linux software
Обсуждение и обмен софтом, бердичевские файловые архивы
Модератор: Bad Boys
			 • Страница 1 из 3 • 1, 2, 3

Бачив таке чудо... MacMini... 1000$ сис. блок.... Ще стільки ж фірмовий монітор...
Але дуже гарно працює - явно видно що залізо і ОС добре скомпоновані.
Проти останньої MacOSX - Vista не така вже й гарна й зручна, але на компі Core2Duo 2.0 GHz + 1024 Mb ОЗУ MacOS працювала значно повільніше ніж на тому ж MacMini який я бачив в магазині.
			Але дуже гарно працює - явно видно що залізо і ОС добре скомпоновані.
Проти останньої MacOSX - Vista не така вже й гарна й зручна, але на компі Core2Duo 2.0 GHz + 1024 Mb ОЗУ MacOS працювала значно повільніше ніж на тому ж MacMini який я бачив в магазині.

Новичек

Постоялец

konstantin писал(а):Цікаво як довго Windows може працювати без перезавантаження? В мене мій Slackware 11 на PIII-1000+512 ОЗУ працював 9 днів, на 9 одна іграшка зависла, тоді вирішив перезапустити.
колись на win xp sp1 юзав hibernate), сумарний час роботи по 5-7 діб, як мінімум. машинка була duron1100 + 256 озу
KRIVETKO писал(а):вы говорите о домашнем использовании?. не вижу смысла оставлять компьютер включенным просто так :\.
а на серверах, не думаю что они дважды в день перезагружают свой nt... все зависит как известно от рук. встречал прициденты > 50 дней работы в ХР без перезагрузки..
если ОСь нормально настроена и к настройкам не лезть, к тому же работают стабильные проги, а самое главное исправное устройство /dev/hands , ХРюка может и месяц без рЭбута пахать, я реально когда тянул с инета ДВД образ на малой скорости, камп 5 суток не выключал, и ничё, работало,
 хотя потом немного тормоза пошли, когда оперативка была забита разным хламом
 хотя потом немного тормоза пошли, когда оперативка была забита разным хламомРабів до раю не пускають
уважаемые велосипедисты просьба сдать свой транспорт и пересесть на самолёт. win->lin

уважаемые велосипедисты просьба сдать свой транспорт и пересесть на самолёт. win->lin

konstantin писал(а):Бігав уже... заіпався по сцилкам бігати... хотів тут спитати...
подключить телефон - раз плюнуть - настраиваеш в первую очередь ИК порт, а затем прогу типа gnokii и модем через ИК, я через нур настраивал модэм и через блютуз, но думаю и ИК прокатит
Рабів до раю не пускають

уря ірда настроїлась нарешті... тіко ма620 в лінуксі шото криво робить - макс. швидкість 9600 бод, у вінді ж 115200 (теоретичний максимум для порту). Як збільшую швидкість то відмовляється працювати модем. В гуглі ніякого способу вирішити проблему не бачив... То ж доводиться в інеті через вінду сидіти (25-45 кбіт проти 4 у лінуксі).

konstantin писал(а):уря ірда настроїлась нарешті... тіко ма620 в лінуксі шото криво робить - макс. швидкість 9600 бод, у вінді ж 115200 (теоретичний максимум для порту). Як збільшую швидкість то відмовляється працювати модем. В гуглі ніякого способу вирішити проблему не бачив... То ж доводиться в інеті через вінду сидіти (25-45 кбіт проти 4 у лінуксі).
пошукай нові дрова, або ядро онови, може глюк виправили
Рабів до раю не пускають

• Страница 1 из 3 • 1, 2, 3